ŞIRNAK / SİLOPİ - Şehit Kenan Yıldız Anadolu Lisesi

ZAHİR KOCAMAN - Okul Müdürü

1986 yılında Silopi ye bağlı Selcik köyünde doğan Zahir KOCAMAN ilk okul birinci sınıfı 1995 yılında Görümlü Beldesine bağlı Yol Ağzı Mahallesi İlk Öğretim Okulunda okuduktan sonra 2 ve 3 Sınıfı Verimli Beldesinde okudu. 1997 yılında taşındığı Silopi de Fatih İlk Öğretim Okulunda eğitimine devam etti 2002 yılında ilk öğretimini bitirdikten sonra aynı Silopi lisesine kayd oldu. 2005 yılında Silopi Lisesini bitiren Zahir KOCAMAN 2006 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümünü kazandı. 2010 yılında üniversiteden mezun olduktan sonra 2011 yılında Harran Üniversitesinden Formasyon Eğitimi aldı. 2014 Şubat atamasıyla Silopi Anadolu İmam Hatip Lisesine atandı. Aynı okulda üç dönem geçici görevlendirme ile müdür yardımcılığı ve 2019 yılına kadar da geçici görevlendirme ile müdürlük yaptı. 28 Ağustos 2020 yılında Park Elektrik Çok Programlı Anadolu Lisesine Müdür olarak atandı. Evli ve iki çocuk babası olan Zahir KOCAMAN Harran Üniversitesinde Coğrafya Anabilim Dalında Yüksek Lisans yapmaktadır.